Qui som

POSTRES de MÚSIC és una petita empresa agroalimentària (obrador de dolços i pastisseria), creada l’any 2006, ubicada a la Pobla de Segur (comarca del Pallars Jussà) d’estructura i tracte familiar.

Som dos joves poblatans, l’Aleix i la Maria, que varem decidir crear el nostre propi negoci i orientar-lo, en part, a l’elaboració i personalització de dolços de caràcter català i de proximitat.

Tota l’elaboració dels nostres productes és feta de manera artesana, amb productes de proximitat i de primera qualitat.

Que fem

La nostra empresa treballa tan la venda al detall, com la venda al major.

La venda al detall la portem a terme en el nostre propi establiment (pastisseria) ubicada a la Plaça de la Pedrera 5-7 baixos de la Pobla, on els clients poden adquirir una àmplia varietat de productes com, per exemple, Bolleria, Coques, Tartaletes, Pastisseria Fresca, Mousses Artesanes, Bomboneria, Pastes Artesanes i altres productes de proximitat de la comarca (Mel, Licors Tradicionals, Cervesa…)

Per a la venda al major tenim tres variants:

  • La primera: Posicionament i venda del nostre producte (Gamma de Pastes Artesanes i Torrons Trufats) en establiments de productes selectes (botigues gourmet), de productes catalans i/o agrobotigues.
  • La segona: Acords de col·laboració amb altres empreses productores per elaborar derivats dels seus productes i, d’aquesta manera, fer la distribució i venda, conjuntament, del producte final i així arribar a un mercat més ampli.
  • La tercera: Realitzem el servei de coffe-break i lunch per a empreses, associacions i ens públics, Gestió de Carta de Postres per a restaurants, Sopars Freds, Aniversaris i Personalitzacions de pastissos i productes per a empreses, festes i actes públics i populars.